11 Mayıs 2008 Pazar
Çilek Reçeli
Geçen sene çilek reçeli yapmıştım,büyük bir hevesle.Fakat kıvamını tutturamamıştım.Çok kaynatmışım,sert bir kıvam olmuştu.O zaman öğrendim ki çilek reçeli-daha doğrusu reçel-yapmak ustalık istiyor.Gerçi bu senenin başında da portakal reçeli yapmıştım.Onun kıvamı da tadı da güzel olmuştu.Bu bana biraz cesaret verdi ve ne zamandır yapmak istediğim çlek reçelini nihayet yaptım.Ve sonuç karşısında kendimle gurur duydum:)Yaparken de fotoğraflarını büyük bir hevesle çektim.Değişik kaynama anlarındaki fotoğraflar ve kavanozdaki hali:)


Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
İnsan yaptıkça ustalaşır Zeynep. Ellerine sağlık.
Haklısın Tijen,insan yaptıkça ustalaşıyor.Ve bu da insanı çok mutlu ediyor.Çok teşekkür ederim.
Yorum Gönder